кафе Машини - за вашето заведение

Pro CoffeeBASE

Кафето - история за успех с бъдеще: eспресо, ристрето, капучино, лате макиято...

В наше време класическото кафе за закуска се придружава от напълно нови идеи. И точно това търсят клиентите: повече разнообразие и обслужване, перфектна подготовка и най-добро качество.

Изискванията са високи: оптимален аромат и вкус, стабилен каймак и правилни пропорции на овкусяващите добавки - изживяване за всички сетива.

Услугата Pro CoffeeBASE е създадена именно за нашите партньори – собственици на кафе- барове, заведения и магазини, които не искат да правят компромиси и желаят да предлагат на клиентите си разнообразни напитки с напълно развит вкус, приятен аромат или чисто кафе със силен привлекателен каймак. Именно за тях предлагаме за БЕЗПЛАТНО ползване наши професионални кафемашини и кафемелачки при определени условия за минимална седмична консумация и сключване на договор.

Кафемашините са с различен капацитет – малки полупрофесионални кафемашини, кафеавтомати както и професионални кафемашини с 1, 2, 3 или 4 групи.

  • Професионалните ни кафемашини са “LA SCALA” и “SAN MARCO”
  • Професионалните ни кафемелачки са с марките “LA SCALA”, “MAZZER” и др.

Доставката на кафе и други продукти е безплатна до вашето заведение, магазин или друг търговски обект.
Гарантираме постоянно качество и вкус на предлаганите от нас продукти
Предлагаме професионална консултация на нашите клиенти и партньори и винаги постоянна връзка.

Обучаваме вашия персонал как да приготвя хубаво кафе със силен привлекателен каймак, напитки с напълно развит вкус и приятен аромат.

 
     
 
2011 © CoffeBase Ltd. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd. Политика за поверителност